Kneed je pensioen bij NN

De laatste tien jaar voor de pensioendatum vormen ‘Het moment van de waarheid’. In die fase kan het pensioen nog goed ingericht worden of waar nodig bijgestuurd. Erg belangrijk om dus om op tijd actief zaken te regelen. Iets wat maar weinig gebeurt. Nationale-Nederlanden wil dat haar deelnemers actiever met hun pensioen bezig zijn. Dit concept geeft de paraplu voor alle zaken die voor het pensioen gecommuniceerd moeten worden richting de deelnemers.

De gedachte achter dit concept is dat het niet gaat om de hoeveelheid geld, maar om het kunnen leiden van het gewenste leven. ‘Uw pensioen, wat gaat u ermee doen?’ geeft aan dat het tijd is om na te denken over het pensioen. Maar ook dat de deelnemer zelf kan bedenken wat hij / zij wil doen met zijn pensioenleven En het zelf kan kneden naar wens!

De deelnemers krijgen letterlijk een ‘kleikoffer’ toegestuurd met daarin oranje klei om ze aan te zetten tot dit denkproces. Bijgevoegd een bewaarmap voor de correspondentie en diverse dingen om ze lekker te maken voor een leven na de pensioendatum.

Schermafbeelding 2019-02-12 om 17.13.25
portfolio 2013_0 copy
portfolio 2013_03 copy
portfolio 2013_02 copy
NN_slinger