Concept

Een merk komt het beste tot zijn recht als zichzelf. Die essentie vinden is de grootste uitdaging. Je verkoopt niet alleen een product of dienst. Je verkoopt een idee, een overtuiging, een gevoel. Je wil de consument diep van binnen raken. Zoals geen enkele concurrent kan! Eigen zijn. Maar het houd niet op bij het 'thema-jasje'. Activatie is waar het merk de doelgroep weet te raken.

Design

Mijn voorliefde voor typografie, compositie, ritme en kleurgebruik heeft er toe geleid dat ik bij veel projecten zelf het design voor rekening nam. Gewerkt aan veel identity trajecten voor bekende merken tot kleine projecten.

​Illustratie

Begonnen als illustrator met airbrush en technische pen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor klanten zoals Volkswagen Karmann en Theo van den Bogaard comics. Later uiteraard met digitale technieken in Illustrator, Photoshop en diverse andere programma's.

​Wat kan ik voor u betekenen?

Nu, na meer dan 15 jaar als art director en designer te hebben gewerkt bij gerenommeerde bureaus, voor klanten zoals Bacardi-Martini, OLA, Bavaria Bier, Essent en Zeeman heb ik een brede achtergrond verzameld om creatief met uw merk de diepte in te gaan.

Neem contact op voor een vrijblijvende presentatie.

 

Awards

*Nominatie SAN 30 Reclameparels 2019
​*Nominatie NIMA b2b awards 2012
*Nominatie SAN Accent 2010
*Positive Young Media Award 2010
*SAN Accent 2009
*Silver ESPRIX 2007

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.