Een tech bedrijf menselijk maken

Een nieuw jasje maken voor tech bedrijf CM.com. Een bedrijf die het hart van bedrijven weet te winnen zolang je ze maar kent. Een inspirerend bedrijf wat kwaliteit verkoopt maar het nog niet uitstraalde. En tevens ook een bedrijf wat waarde hecht aan het verleden en daar niet gauw afscheid van neemt. Een heel proces die alle 300 werknemers in het proces mee nam. In een notendop het proces achter deze identity.

Over CM.com

Dit Bredase bedrijf bouwt aan een hightech platform wat bedrijven in staat stelt hun consumenten in massa te bereiken op diens mobiele telefoon. Met behulp van sms, push-, RSC- en spraakberichten, mobiele betalingen etc weten zij wereldwijd met massa’s mensen te communiceren.

De identity

Deze uitstraling onderscheid CM.com van hun competitie door het meest menselijke hightech bedrijf bedrijf te zijn. Een met een premium uitstraling maar toch uitnodigend blijft. Een bedrijf wat vertrouwen uitstraalt en capabel is om met gevoelige data zorgvuldig om te gaan. Een bedrijf met een boodschap. Voor iedereen.

CM.com logo
website
CM-identity-ppt
CM-identity-cards2
Audi-montage2
CM-identity-email2
stand2